Survey

 

Danske IT-Advokater (DITA) har i en årrække gennemført en undersøgelse af IT-markedet og hvilke typer konflikter, der opstår mellem kunder og leverandører. Det er en undersøgelse af baggrunden for og tilgangen til it tvister samt tendenser i forhold til GDPR, nye teknologier og generelt anvendelsen af juridisk bistand til løsningen af it-tvister.

Hvert år udsender vi et spørgeskema, som vi opfordrer vores medlemmer til at invitere kunder, leverandører og samarbejdspartnere til at besvare.


Du kan se vores surveys herunder.

 

DITA's IT-survey 2020 skudt i gang

DITA gennemfører denne sommer en undersøgelse af IT-markedet og de typer af konflikter, der opstår mellem kunder og leverandører. I år spørges der desuden ind til den aktuelle situation med Covid-19 og om, hvordan det har påvirket samarbejdet mellem kunder og leverandører. DITA har gennemført undersøgelsen siden 2013.

I 2019 var offentlige beslutningstagere for første gang med i DITA´s IT-survey. De er også med i år, og vi håber derfor, at vores IT-survey vil give et bredere billede af markedet og om vilkårene mellem kunder og leverandører.

DITA opfordrer medlemmer til at invitere kunder, leverandører og samarbejdspartnere til at besvare undersøgelsen. DITA gennemfører undersøgelsen i samarbejde med analysefirmaet Userneeds. Som et led i dette samarbejde gør vi i DITA selv en indsats for at få så mange respondenter som muligt med i undersøgelsen blandt virksomheder og it-organisationer.

Ved at klikke på nedenstående link kan undersøgelsen besvares. Del gerne linket med relevante kontakter.

https://survey.userneeds.com/wix/p768234320172.aspx 

Det tager mellem fem og ti minutter at udfylde spørgeskemaet.

Besvarelsen af undersøgelsen sker anonymt med mindre deltagerne selv tilkendegiver, at de efterfølgende må kontaktes af DITA.

Der vil blive udloddet vingaver blandt de personer, der deltager i undersøgelsen, og som oplyser kontaktdata.

keyboard_arrow_up