Aktiviteter

DITA afholder løbende arrangementer mv. til understøttelse af foreningens formål om at fungere som et fagligt forum for foreningens medlemmer. Har du ideer til et arrangement, er du velkommen til at kontakte foreningen.


Aktuelle aktiviteter

Contract Management konference den 5. og 6. oktober 2020

Danske IT-advokaters samarbejdspartner Relevent afholder Contract Management konference den 5. og 6. oktober 2020 i København. Der vil være fokus på, hvordan contract management i praksis kan skabe forretningsmæssig værdi. Der vil være cases, indlæg fra eksperter og bidrag fra leverandører af techløsninger. Der er mange spændende oplægsholdere, herunder certificeret IT-advokat og medlem af Danske IT-advokaters bestyrelse, Tim Nielsen og certificeret IT-advokat Claus F. Sørensen, der vil holde oplæg om faktisk adfærd i et kontraktssamarbejde.

Programmet for konferencen kan findes her

Medlemmer af Danske IT-Advokater modtager 15 % rabat. Deltagelse i programmet giver kursuspoint svarende til 13 lektioner. Deltagerbevis kan fremsendes på forlangende.

Arrangement den 25. august 2020 flyttes til den 1. oktober 2020.

Danske IT-Advokater afholder webinar den 1. oktober 2020 kl. 15.00-17.00. Temaet er cybersikkerhed: Hvad gør man, når virksomheden/organisationen rammes, og hvordan forbereder man sig bedst muligt?

Blandt oplægsholderne er Matthew Finn, Head of Information Security & Resilience i DLA Piper, der vil fortælle om, hvordan et cyberangreb i 2017 ramte DLA Piper globalt, og Christel Teglers, director, Kromann Reumert der vil fortælle om bestyrelsesforeningens vejledning om cybersikkerhed. Vi slutter af med en fælles diskussion af, hvor ansvaret ligger når uheldet er ude, og hvordan risikoen for cyberangreb skal tænkes ind i udarbejdelsen af kontrakter og den løbende contract management. 

Er du medlem af foreningen, vil du ved efter deltagelse modtage kursusbevis med 3 kursuspoint. Arrangementet er gratis. Alle er velkomne.

Arrangementet afholdes fysisk hos DLA Piper, Rådhuspladsen 4, 1550 København V. Du kan også deltage i arrangementet som webinar. Uanset om du deltager fysisk eller online, er tilmelding nødvendig.

Tilmelding kan ske her

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet, kan du sende en mail til dlo@danskeadvokater.dk. Hvis du ønsker flere informationer omkring Danske IT-advokater, herunder om muligheden for at blive medlem, kan yderligere findes på vores hjemmeside.

18. november 2020 – Nye arbejdsformer – Ansvar i samarbejdsprojekter

Sæt x i kalenderen. Mere info komme snart.

Tidligere aktiviteter

Boot Camp 2019 i it-ret

Boot Camp er et koncentreret kursus bestående af 4 moduler af hver seks timers varighed, hvor deltagerne introduceres til de forskellige områder og problemstillinger, hvor it-relaterede udfordringer typisk kan opstå.

  • Modul #1: Introduktion til IT – afholdelsesdato d. 27. august 2019
  • Modul #2: Aftaletyper – afholdelsesdato d. 24. september 2019
  • Modul #3: Drift og sikkerhed – afholdelsesdato d. 24. oktober 2019
  • Modul #4: Konflikter i it-retten – afholdelsesdato d. 19. november 2019

Læs mere

Konference om betydningen af AI og robotics for juridiske ydelser

Danske IT Advokater afholder den 14. november 2019, fra kl. 14.00 - 17.30, en konference med fokus på AI og robotics, deres anvendelsesområde generelt, og betydning for juridiske ydelser og for juristers arbejde i fremtiden.

Læs mere

Hvordan undgår man kuldsejlede it-projekter?

Store it-projekter ender ofte i forsinkelse eller bliver for dyre, og antallet af konflikter mellem kunder og it-leverandører stiger.

30. maj 2018 kl. 13.00 – 17.00

Læs mere

Inspirationsmøde om håndtering af services, servicemål og rapportering

Inspirationsmøde om håndtering af services, servicemål og rapportering, som har til formål at give praktiske input til D17-arbejdsgruppens arbejde med udformning af bilag 4, 5 og 7 til D17.

Læs mere

Arrangement om driftsaftale 2017

Danske IT-Advokater og itSMF Danmark holder en tre timers konference om Databeskyttelsesforordningens rolle i IT-organisationen.

16. november 2017 kl. 15.00-18.00

Læs mere

Arrangement om Driftsaftale 2017

Danske IT-advokater har sammen med IT-Branchen og Dansk IT udarbejdet en standard driftsaftale, som blev præsenteret på en fælles konference den 12. januar 2017.

16. marts 2017 kl. 13.00 – 17.30

Læs mere

keyboard_arrow_up